over oak4u

Oak4U is een zusterbedrijf

Van Atelier De Bosbeke, dat duurzame meubelen produceert in massieve Europese eik.

Made in Belgium 

De badkamermeubelen van Oak4U worden volledig in België samengesteld en gefabriceerd. En daar zijn we best trots op. Trots, omdat we de beste materialen uit heel Europa hier in België samenvoegen tot een mooi, duurzaam en functioneel product. In ons atelier werken we met het meest geavanceerd materiaal om zo steeds een hoogkwalitatief meubel af te leveren. Voor u de garantie dat u met elke vraag bij ons terecht kan. Onze prioriteit is, naast een hoogstaand Belgisch product afleveren, van u een tevreden klant maken. 

Bovendien focust Oak4u ook op de herkomst van de eik: we voeren duurzaamheid en ethiek hoog in het vaandel. In de 21ste eeuw is duurzaamheid belangrijker dan ooit en wij dragen daar vol overtuiging ons steentje toe bij. Daarom kiezen wij bewust voor Europese eik.

Naast een eerlijk product, vinden wij bij Oak4u ook een eerlijke verloning zeer noodzakelijk. Elke schakel in het ambachtelijk productieproces, van boom tot eindproduct, moet zich gewaardeerd voelen in het kwaliteitswerk dat hij aflevert.