houten Badkamermeubels in eik

Badkamermeubels zijn niet meer weg te denken uit de badkamer. Een badkamer inrichting waarbij sanitair gecombineerd wordt met een badkamermeubel schept namelijk ruimte en netheid. Dankzij de vele mogelijkheden in kasten en lades krijgen al uw badkamerspullen een geschikte plaats. Oak4U biedt eiken houten badkamermeubels op maat, naar ieders smaak en stijl.

chablis-nano-900.jpg

Eiken houten badkamermeubels die tegen een stootje kunnen

Een goed badkamermeubel gaat lang mee. Daarom mikken wij bij het maken van onze badkamerkasten en wastafelmeubels altijd op de beste kwaliteit. We kiezen dan ook resoluut voor duurzame materialen zoals massief hout en keramiek voor de afwerking. Dat maakt ons badkamermeubilair erg stevig, robuust en duurzaam en tegelijk ook optimaal bestand tegen vocht en warmte.

margaux-3-l-natuur000002-1-1.jpg

Duurzame badkamermeubelen voor elke inrichting

Van klassieke tot landelijke en moderne badkamermeubelen… Ons divers gamma omvat alle stijlen, kleuren en afmetingen voor een zo compleet mogelijke badkamer inrichting

Onze productlijnen bieden verschillende stijlen badkamermeubels in hout, naar ieders smaak. We combineren de Europese eik met keramische bladen in een uiteenlopend design.

De keramische bladen voor de wastafels zijn in verschillende kleuren te verkrijgen. Onze badkamermeubelen zijn verkrijgbaar in 7 kleuren, en variërend van 70 tot 202 cm.


Vragen? Meer info?

Contacteer ons gerust via het contactformulier of telefonisch via +32 (0)51 304 331.

Waarom OAK4U?

  • Een fair product over de ganse lijn
  • Eik en keramiek: bakens van kwaliteit
  • Badkamermeubels die een ziel aan uw badkamer inrichting geven